Začátkem října si část našich střelců udělala trochu volna a začíná se připravovat na vzduchovkovou sezonu, ti nejmladší ale nestříleli malorážku a proto si vyrazili 7.10. na první vzduchové závody na Zlatou diabolku do Věžek u Přerova, kde se stříleli jen ležkové disciplíny.

Vůbec se jim nedařilo špatně, mezi nejmladšími do 12-ti let si nový osobák 303 bodů střelil Vojta Jančara (blahopřejeme) a obsadil 6.místo, na 12.místě se objevil Matyáš Hrabalík s nástřelem 288,5 bodu, který si tímto výsledkem vytvořil svůj první osobák v disciplíně.

Mezi staršími žáky do 14-ti let se velmi pěkně umístila Lada Knotová, která díky novému osobáku 309,1 bodu (blahopřejeme) obsadila 3.místo, nový osobák si také střelila Monika Košutová (blahopřejeme), 301,6 bodu jí stačilo na 5.místo.

Ve stejné kategorii se moc nedařilo Pavlovi Hrabalíkovi, který s nástřelem 288 bodů obsadil 9.místo.

V termínu 8.10. se Štěpán Jánoš rozhodl si ukončit malorážkovou sezonu závodem Velká cena Zábřehu na Moravě, kde v disciplíně SM 60 v kategoriích dorost, juniorky a ženy vystřílel svůj nový osobák 581 bodů (blahopřejeme) a obsadil 1.místo.

Všem střelcům děkujeme za reprezentaci klubu a těšíme se, že je společně s ostatními našimi střelci uvidíme na Podzimní ceně Březolup 15.10.